Популарна глумица Вања Ненадић (32), коју тренутно гледамо у улози Ање у серији "Тајне винове лозе", у другом је стању, а бебу чека са својим вереником, глумцем Марком Тодоровићем (29).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

 

Пар се верио крајем прошле године у Лондону, а њихова срећа ускоро ће се умножити, с обзиром на то да су медији пренели наводе да је у петом месецу трудноће.

Лепа глумица након тога је потврдила за медије да је у благословеном стању.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

 

- Истина је. Али, пазите, ја сам хтела то на други начин све да објавим, тако да мени сад стварно... Немам менталног капацитета да сад све то изведем овако на тим интервјуима, тако да верујем да ће бити прилике у наредним месецима, мало ми је све то данас било непланирано и не знам ни како се десило. Па, ето, да се чујемо мало касније ако може, не данас касније, него после неког времена, јер нисам уопште сада планирала да објављујем то на тај начин, тако да не бих сад нешто изјављивала посебно на ту тему. Ово ми је све мало тоо муцх, али чућемо се тим поводом у неко скорије време - открила је лепа глумица за Телеграф.

Ко је Вањин вереник и како су се упознали?

Вања чека дете са колегом Марком Тодоровићем (29), маркантним глумцем из Црне Горе ког је публика гледала у остварењима "Кожа", "Тома", "Пад", "Сенке над Балканом", "Убице мог оца", "Краљ Петар Први", "Друго име љубави", "Нечиста крв", "Жигосани у рекету"...

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисмо много били по таблоидима, то је било само на почетку. Да, Марко је мој дечко. Први пољубац са њим? У позоришту. Па, није било у гардероби... На сцени, у мраку. Па, он је био упоран. Шта се десило са мном и са Марком, то заправо желим да кажем, ми смо стварно пре наше везе били јако блиски пријатељи. И некако је из тога то све прерасло у љубав. Он је то први осетио и онда је остало још мало да мене убеди и то је то - испричала је за Блиц.

- Ми смо заједно, па годину и који месец. Живимо заједно и то је једна озбиљна прича и једна мирна лука - закључила је Вања.

БОНУС ВИДЕО: