Погледајте шта звезде предвиђају вашем хороскопском знаку у наредних 12 месеци.

Ован

Астролошка нова година доноси Овновима прилику да се фокусирају на своје личне циљеве и амбиције. Ово је период када ће Овнови имати прилику да покажу своју храброст и иновативност у остваривању својих жеља. У овој астролошкој години постићи ћете велике успехе на пољу посла и финансија.

Бик

За Бикове, астролошка нова година доноси нагласак на финансијску стабилност и материјалну сигурност. Бикови ће имати прилику да се посвете својим финансијским циљевима и да пронађу нове начине за повећање своје имовине. Искористите наредних 12 месеци да се материјално збринете.

Близанци

Близанци ће током астролошке нове године бити подстакнути да се фокусирају на своје комуникационе вештине и односе са околином. Ово је период када ће Близанци имати прилику да унапреде своје вештине комуникације и да пронађу нове начине за повезивање са људима око себе. Многи Близанци ће до идућег пролећа упознати своју сродну душу и одлучити се за проширење породице.

Рак

За Ракове, астролошка нова година доноси нагласак на лични развој и емотивну стабилност. Ракови ће имати прилику да се посвете својим унутрашњим потребама и да пронађу начине за неговање својих емотивних веза. Посао ће вам бити у другом плану.

Лав

Астролошка нова година доноси Лавовима прилику да се истакну у друштвеним круговима и да покажу своје креативне таленте. Ово је период када ће Лавови имати прилику да се посвете својим хобијима и интересовањима, те да пронађу нове начине за изражавање своје креативности. Љубав вам се смеши на неком јавном месту.

Девица

За Девице, астролошка нова година доноси нагласак на здравље и благостање. Девице ће имати прилику да се посвете својој физичкој кондицији и да пронађу начине за унапређење свог здравља и виталности. На пословном пољу неће имати жељу да праве радикалне кораке, баш као ни у љубави. Трудићете се да уживате у ономе што сте до сада изградили са колегама и вољеном особом.
 

Вага

Ваге ће током астролошке нове године бити подстакнуте да се фокусирају на своје односе и партнерске везе. Ово је период када ће Ваге имати прилику да негују своје емотивне везе и да пронађу нове начине за успостављање равнотеже у својим односима. На пословном плану неће бити значајнијих промена. И даље ћете улагати много енергије да своје циљеве спроведете у дело. Чувајте се скривених непријатеља.
 

Шкорпија

Астролошка нова година доноси Шкорпијама прилику да се фокусирају на своје креативне пројекте и лични изражај. Ово је период када ће Шкорпије имати прилику да истраже своје креативне потенцијале и да пронађу нове начине за изражавање своје индивидуалности. Ова астролошка година за вас ће бити година коју ће обележити велика љубав са особом која долази из иностранства.
 

Стрелац

За Стрелчеве, астролошка нова година доноси нагласак на породичне односе и стабилност у дому. Стрелчеви ће имати прилику да се посвете својој породици и да пронађу нове начине за неговање хармоније у свом дому. На пословном плану предстоје добре прилике, а само ће од вас зависити да ли ћете их искористити или не. Слична ситуација чека вас и на емотивном плану: прилика ће бити, поготово током лета, па их немојте пропустити.

Јарац

Астролошка нова година доноси Јарчевима прилику да се фокусирају на своју каријеру и професионални развој. Ово је период када ће Јарчеви имати прилику да поставе нове циљеве у каријери и да пронађу нове начине за остваривање успеха на пословном плану. Изненадни сусрет са особом из прошлости натераће вас да се присетите колико је лепо имати неког поред себе.

Водолија

За Водолије, астролошка нова година доноси нагласак на личну слободу и самосталност. Водолије ће имати прилику да истраже своје индивидуалне потребе и да пронађу нове начине за изражавање своје јединствености. На том занимљивом путовању ка средишту душе појавиће се неко ко ће пожелети да са вама дели добро и зло. Будите отворени за нова искуства.

Рибе

Астролошка нова година доноси Рибама прилику да се фокусирају на своје духовне потребе и унутрашњи мир. Рибе ће имати прилику да се посвете својој духовности и да пронађу нове начине за повезивање са својом унутрашњом суштином. До наредног пролећа Рибе ће непогрешиво знати чему више нема места у њиховом животу. Лако ћете се опростити од свега што вам не доноси радост и што вас спречава да напредујете. У наредних годину дана многе Рибе ће коначно пронаћи своју сврху.