Иако је пролеће прилично романтично доба за све хороскопске знакове, велика је вероватноћа да ће ова три хороскопска знака своју праву љубав пронац́и на пролеће.

Рак

Вероватно сте чули изреку: "Мораш да волиш себе пре него што можеш да волиш друге." Ова изрека нам није увек прикладна, али хороскопски знак Рак ће је поново открити овог пролећа, односно откриће неколико ствари о себи које раније није видео. Требаће вам неколико дана да се помирите са овим новим сазнањима, али ћете онда на свет гледати другим очима.

Фото: Профимедиа

 

 

А када погледате око себе, са новим сазнањима, новим самопоуздањем и љубављу према себи – тада ћете друге људе видети другим очима. А онда би се могао појавити неко коме се можете потпуно отворити, ко загледа у сваки аспект ваше унутрашњости и види љубав.

Шкорпија

Хороскопски знак Шкорпија тренутно мисли да није спреман за праву љубав. Можда сте имали тежак раскид или сте у тренутку у животу када не можете да замислите љубав. Али сада би неко могао да уђе у ваш живот и да га промени заувек.

Фото: Профимедиа

 

 

Заиста вас очекује нешто веома посебно. Али чак и ако касније не мислите да је романтична љубав за вас, пријатељство са том једном особом донеће вам много платонске љубави. Загрљај блиског пријатеља у правом тренутку може да излечи рањено срце.

Рибе

На Рибе посебно утиче њихово годишње доба. Сада, гледајући у очи те једне особе, можете да осетите као да вам земља измиче испод ногу. Све је више романтичних снова, а око 11. марта нећете знати да ли можете да се суздржите.

Фото: Профимедиа

 

 

Потребна је акција: сада или никад. Не треба се плашити својих емоција и ставити све на сто. Ово је једини начин на који друга особа заиста може да стекне слику ситуације и можда се усуђује да јасно изрази своја осец́ања, пише Мисс7.

БОНУС ВИДЕО: