Певачица је неретко говорила о одрастању без оба родитеља. Након развода, њен отац се вратио у Хрватску, а мајка је отишла у Аустрију да заради новац.

Фото: АТА имагес

 

 

То је оставило велики последице на Весну, која је љубав родитеља тражила у фигурама других људи који су били у њеној близини.

Тако је у свом наставнику математике, у ког се до ушију заљубила, несвесно видела оца који јој је толико недостајао. Убрзо је с њим упловила у везу која није баш дуго потрајала.

- То прво љубавничко искуство било је некако збрзано, ужурбано, не много маштовито, лишено посебности и свечарског расположења. Не много болно, али у грчу, без гласа, немушто, нежно, али скромно у нежности. Све у свему, просечно. Ваљда је тако и морало да буде кад се све узме у обзир. Кажем све, а мислим на време (први мрак), место (шеталиште крај Ибра) и на нас учеснике. И толико о томе.

 

- Поновило се још два пута током мог распуста, увек у приближно истим околностима и с готово истим крајњим резултатом и осећањем. Није било мучно, далеко од тога, али некако превише обично. И значи ми, и не значи ми. И лепо ми је, и није. И утиче на мене, и не утиче. Помало сам и разочарана, али се надам да ће то разочарање проћи. Срећом, прошло је без нежељених последица и ефеката. Наша веза угасила се сама од себе, а његово пристајање на прекид било је логично. Дане до краја распуста проводила сам крај Ибра. Наставника више нисам видела - објаснила је Весна, пише Курир.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: