Miloš Teodosić razvod od supruge Jelisavete Orašanin za javnost još uvek nije potvrdio. Ipak, vest da par na brak dug sedam godina stavlja tačku, odjeknula je u medijima.

Foto: ATA images

 

 

Kako su Jelisaveta i Teo važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, koji je svoju intimu težio da sačuva u udobnosti porodičnog doma, razlog za krah braka javnosti nije poznat.

Ipak, poznato je da jednu stvar u prethodnim vezama košarkaški as nije praštao.

Naime,vezu sa pevačicom Anastasijom Ražnatović Miloš je raskinuo posle svega dva meseca, baš zato što je njihov odnos bio previše medijski eksponiran.

Foto: ATA images

 

 

Jasno je da Teodosić nije oduševljen činjenicom da se u javnosti priča o njegovom privatnom životu, što je njegova supruga Jelisaveta poštovala, te je zajedničke fotografije objavljivala veoma retko, samo u posebnim prilikama.

Kako bi ispoštovala njegovu želju da njihov odnos ostane rezervisan samo za njih, o svom braku Jelisaveta je govorila vrlo retko, tek nekoliko puta.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

Foto: ATA images

 

 

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo se venčali. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je otkrivši da je čak Miloševu rodbinu upoznala na dan njihovog venčanja.

BONUS VIDEO: