Одмах након дуго очекиване и најављивање премијере филма српско-америчке копродукције "48 сати и 1 минут", ово филмско остварење ће бити приказано и у Новом Саду, Нишу, Крагујевцу...

Сценарио за остварење "48 сати и 1 минут" посвећен је девојчици Тијани Јурић чије је трагично страдање пре тачно десет година оставило дубоки ожиљак у нашем народу и јавности, и има за циљ да уметност филма искористи као средство подизања свести о несталој и отетој деци.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Улоге у филму су поверене истакнутим именима наше сцене, глумцима Наташи Нинковић, Радивоју Раши Буквићу, Вањи Ејдус, Марини Ћосић, Клари Хрвановић као и преминулом глумцу Марку Живићу.

Глумица Марина Ћосић појавила се вечерас на црвеном тепиху у никад елегантнијем издању. Она је блистала у црној хаљини са чипком на грудима, док су јој рамена била скроз гола.

Фото: АТА имагес

 

 

- Без обира на временску дистанцу када је снимљена, овај сценарио, ова прича је сазрела довољно да не буде превише болна за публику јер је ова тема константно актуелна. Довољно је сазрела да сада можемо да сагледамо како да што боље, као друштво утичемо на ову ситацију -  изјавила је за медије лепа глумица.

Након глумице Марине Ћосић, стигла је и редитељка Сања Рајичић, која је све засенила у ферари црвеном комбинезону.

Највећу пажњу медија, изазвала је глумица Клара Хрвановић која туамчи једну од главних улога. 

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ово је мој први пут да сам играла у филму, тако да могу рећи да је ово и мој први пројекат. Памтим га као почетак моје каријере - изјавила је млада глумица, која је улогу у овом филму добила и одиграла, када јој је било само 9 година.

Екипа Вечерњих новости, присуствовала је премијери филма и на тај начин подржала ову талентовану гумачку скупину, као и и још једну причу о којој ће се тек говорити. А, како је све изгледало, можете погледати у наставку овог текста.

БОНУС ВИДЕО: