Odmah nakon dugo očekivane i najavljivanje premijere filma srpsko-američke koprodukcije "48 sati i 1 minut", ovo filmsko ostvarenje će biti prikazano i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu...

Scenario za ostvarenje "48 sati i 1 minut" posvećen je devojčici Tijani Jurić čije je tragično stradanje pre tačno deset godina ostavilo duboki ožiljak u našem narodu i javnosti, i ima za cilj da umetnost filma iskoristi kao sredstvo podizanja svesti o nestaloj i otetoj deci.

 

Foto: ATA images

 

 

Uloge u filmu su poverene istaknutim imenima naše scene, glumcima Nataši Ninković, Radivoju Raši Bukviću, Vanji Ejdus, Marini Ćosić, Klari Hrvanović kao i preminulom glumcu Marku Živiću.

Glumica Marina Ćosić pojavila se večeras na crvenom tepihu u nikad elegantnijem izdanju. Ona je blistala u crnoj haljini sa čipkom na grudima, dok su joj ramena bila skroz gola.

Foto: ATA images

 

 

- Bez obira na vremensku distancu kada je snimljena, ovaj scenario, ova priča je sazrela dovoljno da ne bude previše bolna za publiku jer je ova tema konstantno aktuelna. Dovoljno je sazrela da sada možemo da sagledamo kako da što bolje, kao društvo utičemo na ovu sitaciju -  izjavila je za medije lepa glumica.

Nakon glumice Marine Ćosić, stigla je i rediteljka Sanja Rajičić, koja je sve zasenila u ferari crvenom kombinezonu.

Najveću pažnju medija, izazvala je glumica Klara Hrvanović koja tuamči jednu od glavnih uloga. 

 

Foto: ATA images

 

 

- Ovo je moj prvi put da sam igrala u filmu, tako da mogu reći da je ovo i moj prvi projekat. Pamtim ga kao početak moje karijere - izjavila je mlada glumica, koja je ulogu u ovom filmu dobila i odigrala, kada joj je bilo samo 9 godina.

Ekipa Večernjih novosti, prisustvovala je premijeri filma i na taj način podržala ovu talentovanu gumačku skupinu, kao i i još jednu priču o kojoj će se tek govoriti. A, kako je sve izgledalo, možete pogledati u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: