Софија је за медије потврдила да се развела јер су им се путеви разишли.

- Ја генерално такве ствари волим да чувам за себе. Нисам тип који воли да коментарише дешавања из приватног живота, али посто је дошло до тога, рећи ћу... Било је леп док је трајало. Раздвојили су нам се путеви и то је то! Завршило се све људски! Разишли смо се у миру и не желим ништа више да кажем на ту тему, закључила је она, рекла је глумица.

Софија је сада поделила занимљиву објаву на свом Инстаграм профилу и показала како ужива у природи и миру поред реке.

Фото: Инстаграм принтскрин/ софијарајовиц

 

 

Иначе, Софија је раније причала о свом супругу, који није желео да се јавно експонира.

- Мој супруг и ја желимо да он не буде изложен јавности јер се не бави јавним послом. Најбитније је да сам направила прави избор и да сам пресрећна. Он је човек који ме врло добро познаје, а оно што је такође важно јесте да смо једно друго прихватили са свим нашим врлинама и манама и да се јако добро разумемо.

- Венчали смо се на Калемегданској тераси. Било је бајковито. Најбитније је да смо се сви добро провели и да су енергија и расположење нас гостију у сваком моменту били на врхунцу. Нисмо се венчали у цркви, то смо оставили за неки други пут јер нама никада није доста разлога за славље. Обоје смо веселог духа и волимо да окупимо драге људе уживамо с њима - рекла је Софија својевремено за "Глорију".

БОНУС ВИДЕО: