Наиме, она је на инстаграму написала уз језиве фотографије модрица да се све десило јер је, по њеним речима, Стефан Карић, који је претукао недавно свима давао својим ставом пример да мушкарац и после батињања жене може да се извуче и да се понаша као "да му се може". 

- Тачно је да сам опет доживела насиље! А знате зашто? Зато што је насилник на слободи и пи*а по свима својим бахаћењем и даје пример другима "да им се може" - навела је старлета.

Шавија је рекла и када је настао снимак модрица, као и да је заблиндирала браву, по свему судећи након што је напад на њу прошао.

Фото: Инстаграм принтскрин/натаса.савија

 

Она је снимила и то да је брава на крају поломљена, као и поруке којие је добила од забринутих људи, који су је звали и проверавали у каквом је стању.

Она је објаснила да јој је насилник телефон отео из руке. 

- Отео ми је телефон из руке који сам пре тога две недеље, платила 1500 евра. Било је око мене 15 људи и комшија и сви су гледали. Не кривим људе јер виде лудака и помисле да можда има поштољ. Ево вам резултати свега, а има још много тога. Браво за мушкарце! 


Подсетимо, Стефан је скоро био на рочишту са старлетом Наташом Шавијом, која је 1. маја прошле године добила тешке телесне повреде, а за насиље је оптужила бившег задругара, против кога је покренут судски поступак.