Глумица је судбоносно "да" изговорила пред породицом, најближим пријатељима и рођацима, а пред олтар ју је извео један старији господин. 

Гордана Бјелица је Теодору добила са војним аналитичарем Мирославом Лазанским, који је преминуо 2021. године. Лазански се после везе са глумицом оженио, а никада није признао ћерку. Гордана није поклекла, увек је иако је остала самохрана мајка желела да њена ћерка има се што пожели и да не осети одсуство оца. 

Једном приликом је Теодора признала да без обзира на то што је имала све, недостајао отац: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/taras.stojkovic

 

- Било јој је тешко као самохраној мајци. Само она зна кроз шта је све прошла. Дешавало се да је затекнем како седи и плаче. Два пута је долазила Хитна помоћ јер је колабирала од превише посла и морала је да прими инфузију. Није могла све да постигне. Морала је истовремено и да ради, и да ме чува, јер није имала никакву помоћ. Борила се да заради новац како би платила кирију и рачуне. Било је дана када нисмо имале ни за најосновније потребе, као и свака просечна породица деведесетих - говорила је глумица и додала:

Теодора је истакла да је била јако посесивна према мајци: 

- Жао ми је што сам јединица. Међутим, као дете сам била веома посесивна према мами и нисам хтела ни са ким да је делим. Кад би нам дошао мајстор у кућу, питала бих га: "Што гледате у моју мајку?", а имала сам само пет година. И да је хтела, од мене није могла да има неког или да се уда. Никада није довела партнера у кућу. Сећам се да ме је једном питала: "Хоћеш ли да ти родим брата или сестру?", а ја сам као из топа одговорила: "Нипошто!". Није могла од мене ни у купатило да оде, колико сам била везана за њу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: