Међутим, снимци са њеног венчања осванули су на друштвеним мрежама, те је сада познато да је изговорила судобоносно "да" 28-огодишњем фудбалеру из Хрватске, Карлу Мухару.

Њих двоје венчали су се у присуству најближих пријатеља и чланова породице.

Иначе, Карл је рођен у Загребу, а тренутно игра за један клуб у Румунији, а на друштвеним мрежама током везе нису делили заједничке фотографије.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/dorinlucissima

 

Подсетимо, Теодора је пре само неколило месеци признала да верује у брак и да машта о деци. 

- Одувек сам веровала да моја бајка мене чека. Верујем у брак, верујем у љубав. Маштала сам о дечијим именима, као што машта свака девојчица... - рекла је глумица и додала да би волела многочлану породицу:

Фото: Инстаграм принтскрин/dorinlucissima

 

- Волела бих да имам двоје деце, а видећемо шта ће ми Бог дати... Прижељкујем интимно венчање у кругу породице и најближих пријатеља. Папир ми није толико важан, колико сам чин у којем се заветујеш партнеру на вечну љубав.

Открила је и како ју је садашњи партнер освојио.

Фото: Инстаграм принтскрин/teodorabjelica/

 

- Најлепше уме да ме воли. Људи се препознају и мене мушкарац може да освоји добротом, лепим васпитањем, понашањем према мени... То увек треба жене да обрате пажњу како се мушкарац понаша у ресторану, како се опходи према животу, према животињама, деци, старијима... - рекла је она за Хајп и додала:

- Апсолутно ми није набитнији физички изглед, наравно да је битан, волимо да видимо лепо, али битно ми је да је добар човек, то је број један.

БОНУС ВИДЕО: