Водитељ Горан Стојчевић Карамела је у срећном браку и има сина Василија који је напунио 18 година. 

Василије као ни његова мајка не жели да се експонира у јавности, те Карамела никада не објављује њихове заједничке фотографије.

– Не скривам породицу, само не желим да причам о жени и детету. Једном се Василије сликао са мном, али жена не. Милица је економиста, продуцент. Не жели да се појављује у медијима – изјавио је он пошто су га испрозивали да најближе скрива од јавности.

 

 

Током деведесетих  година, Горан је био један од најбољих имитатора те се често костимирао у жену. Шминкао се носио женски гардеробу, штикле. Због тога је био окарактерисан као неко ко је пристрасан истом полу. 

Спекулације су престале када се оженио и добио наследника.

- Сигурно се нисам венчао да бих демантовао такве глупе приче! Оженио сам се због себе, због своје среће. И баш ме брига шта примитивци и необразовани људи причају! Због природе посла, на сцени се облачим као женско, али то исто чине и Борис Бизетић, Јова Радовановић, многи светски глумци. За разлику од тих необразованих људи који ме оговарају, моја супруга Милица је дипломирани економиста. Чујем да се прича да сам одмах након венчања отишао на тезгу у иностранство. Е, па нисам! Имао сам прву брачну ноћ - рекао је Карамела тада за медије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: