Злата Нуманагић је стекла велику популарност "Срећни људи" и "Отписани". У једном тренутку се одселила у Америку и живела на релацији Америка- Србија. 

- У току серије сам се ја преселила у Америку, па сам долазила. Мени је тамо било лепо јер сам била срећна. Колеге су ме оптуживале: "Ти, Бога ти, као да си у Панчеву. Долазиш из Америке у Београд и обрнуто - испричала је Злата гостујући пре неколико година у "Јутру на Првој".

Фото: АТА имагес

 

Злата се једно време бавила угоститељским послом у Албанији: 

- Пријатељица и ја смо једне године отишле на летовање у Албанију и следеће године, то је било лето 2016, само то једно лето, нас две смо држале тамо ресторан. Виделе смо да тамо има потенцијала. Изнајмиле смо ресторан, то је једно величанствено искуство, дивно смо се провеле. Међутим, ја сам перфекциониста и имала сам стрес да све буде како треба, тако да никад више не бих била са те стране. Али срећна сам што сам и даље радознала и што желим да истражим нове ствари - открила је Злата.

Мештанима је било чудно што је глумица у њиховом крају отворила локал: 

- Најчешће су ме виђали у радној униформи, без шминке, како бришем терасу и столове, идем у набавку. Кад су на јутјубу видели снимке из "Отписаних" и "Срећних људи", нису могли да верују. Загледали су ме, ширили слике преко целог екрана. А кад је крајем августа у недељном издању њихових новина изашао интервју са мном, онда су стварно пали у несвест. Мислим да онолику фотографију наши нису објављивали ни кад сам била на насловним странама, рекла је тада за Глорију.

БОНУС ВИДЕО: