У једном интервјуу који је дала раније, Тамара је отворено причала о борби за потомство, па закључила да су јој позитивне вибрације људи којима је, са својом екипом, помогла и те како помогле да затрудни и да све буде у реду.

- Мислим да је све ово што смо екипа и ја радили, мени на неки начин Бог вратио. Начин на који сам остала у другом стању у овим годинама... Начин на који сам изнела трудноћу... Ти силни људи којима смо помогли и они који су нам желели добро, мислим да се то на такав начин враћа - изјавила је Тамара једном приликом за "Хелло".

Фото: В. Данилов

 

 

Тамара је своју емисију "С Тамаром у акцији", радила све до одласка у породилиште, а будући да она и њен супруг Вук раде заједно они су, откад су почели да планирају бебу, смишљали како ће терен и трудноћа функционисати заједно.

Како је испричала, имали су у плану да оду на вантелесну оплодњу, али догодило се изненађење.

Фото: В. Данилов

 

 

- Вук и ја дуго смо желели да постанемо родитељи, а откад смо почели да радимо на терену, имала сам у виду да ћу једног дана, боже здравља, бити у другом стању. Зато сам одмах почела да смишљам како ћемо ми, као екипа, тада функционисати. На крају сваке сезоне снимали смо неколико емисија унапред. Ове зиме, Вук и ја видели смо да имамо довољну залиху да на пролеће, без оптерећења с те стране, одемо на вантелесну оплодњу. Рачунајући да ће то бити за пар месеци, били смо потпуно опуштени. Баш у том периоду Бог нас је погледао и ја сам, потпуно природно, остала у другом стању - испричала је она за "Сторy" једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: