Александра Пријовић тренутно слови за најпознатију певачицу млађих генерација, а своју популарност подигла је на виши ниво након на десетине одржаних концерата у Хрватској.

Иако се о њеним концертима у комшијској земљи много спекулисало, те било и негативних коментара, многи су мишљења да у музици не треба да постоје границе.

Фото: АТА имагес

 

 

Своје мишљење поводом тога како грађани Хрватске реагују на Александрин рад дао је и фронтмен бенда "Бркови", Ведран Пехар, познатији као Шемсо 69.

- Погледајте концертне хале Александре Пријовић. Био сам и ја на концерту. Чим је жена продала пет Арена у сваком граду где се појавила, значи да воле. Нема ту места за раздвајање. Има оних који воле, а неће да признају, има оних који заиста не воле, а мој је став да свако треба да слуша шта хоће и да за то не тражи оправдање. Када би се народ залагао за неке значајније ствари од поделе на народе, песме и враћања у прошлост која ником није донела добро, било би супер - истакао је певач.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, хрватски певач Ален Бичевић недавно је у шоуу "Твоје лице звучи познато" извео имитацију Александре Пријовић којом је одушевио цео регион.

- Очекивао јесам да ће моја имитација одјекнути, али не овом брзином. Већ годину дана причамо само о Александри Пријовић и тако треба заслужила је сваку минуту и сваку похвалу, али ово што се мени десило преко ноћи је велики успех и ја не знам да ли сам био спреман на ово. Ја не би мењао ни једну секунду тог наступа, уживао сам у сваком тренутку, бити Александра Пријовић је нешто феноменално - истакао је он након наступа.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: