Александра Пријовић данас слави за највећу младу звезда која не престаје да пуни дворане широм региона.

Међутим, иза њеног успеха стоји вишегодишњи рад и труд који је достигао врхунац са последња два албума који су винули певачицу у сам врх естраде.

Иако данас има иза себе велики број хитова, Александра је својевремено признала како на прво слушање није веровала у песму "Тотална анестезија" која је оставила велики печат на њену каријеру.

Фото: АТА имагес

 

 

Александра Пријовић "Тотална анестезија"

- Отишла сам у студио по Филиповој препоруци и када сам чула песму било ми је чудно да ја као народњак певам "Тоталну анестезију" , није ми ишло уз мене. Међутим, када сам је отпевала песму рекла сам да је то то и да је снимам, испричала је једном приликом Прија за "Гранд".

Да је била у праву када је послушала себе и снимила овај хит сведочи и чињеница да је за само недељу дана од објављивања ова нумера бројала чак три милиона прегледа, као да је публика не њеном првом наступу након премијере углас певала са њом од речи до речи.

- Искрено, нисам очекивала. Иако су ми колеге говориле да након хита иде опет хит... Очекивала сам да ће добро да прође, али да ће после тако мало времена да одјекне, била сам у шоку, толико сам била срећна да не могу да опишем, искрена је била Пријовићка за коју је овај хит написао Саша Милошевић Маре који је уједно урадио и аранжман, док бивши политичар Млађан Динкић потписује музику.

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

 

 

Многи су тада спекулисали да је за ову песму Прија потрошила чак седам хиљада евра, али ове наводе су како аутори песме тако и певачица оштро демантовали не желећи да говоре јавно о цифрама.

БОНУС ВИДЕО: