Pevačica se vrlo mlada udala, sa samo 19 godina. Posle tog braka imala je još brakova iza sebe. Kada ju je voditelj u emisiji "Vikend specijal" upitao da li bi se ponovo udala u tim godinama, šokirala je odgovorom: 

- Udala se sigurno ne bih, ali bih svakako rodila dete. Nikolina je nešto najvrednije što imam u životu, jedan posao koji sam najuspešnije završila, iako taj posao, dok sam živa, nikada nije završen. Ono što sam uradila do sada, kakav je čovek ona postala, je meni nešto najvrednije. Sada živim svoju drugu mladost (smeh). Godine su nešto najlepše što ženi može da se desi, jer ti daju novi izraz, iskustvo, odnos prema životu, osvešćivanje svega i svačega... Nema ništa privlačnije od žene koja je sve te stvari osvestila i time je okićena. Imam sreću da me je poslužio taj fizički momenat, treniram... Živim drugu mladost, odgajila sam jedno dete, novo ne želim- rekla je ona, a takođe je istakla da se ne kaje zbog svojih izbora: 

Foto: ATA images

 

- Iz priloženog se vidi da nisam imala najbolje odabire i odluke, iako se ne kajem. Sve su to stvari koje su imale svoj razlog, nikada nisam ni iz jedne veze izašla kao gubitnik, uvek je tu bio neki benefit, neke stvari koje sam ponela.

Pevačica je otkrila da li je nekad uhvatila svog izabranika da se dopisuje sa drugim ženama: 

- Naravno da jesam, zbog toga sam prekidala, raskidala, odlazila, što je kardinalna greška - danas to pametne žene više ne rade. Čak sam išla korak dalje, napravila sam lažni profil i u ime te neke, koju sam ja kreirala, sam se dopisivala sa svojim muškarcem i pila bensedine. Sve sam zapisivala na papirić, uručila fasciklu, kofere i eto.

Foto: N. Skenderija

 

 

BONUS VIDEO: