Тања Бошковић признаје да је малтретирала блиске сараднике, тачније балерине са којима је радила у позоришту, те да су због ње доживеле многе непријатности.

- Истина је да сам ходницима позоришта вијала и тукла балерине, јер нису хтеле да вежбају онолико колико сам ја мислила да би требало да вежбају. И дан-данас ме је срамота због тога. Јако ме је срамота. То нимало није симпатично, уопште. То је био безобразлук прве врсте са моје стране. Ја сам немогућа једна особа била - навела је Тања Бошковић.

- Жао ми је, извињавам се свим оним дивним девојкама које сам кињила, а које су ми, у ствари, много љубави дале. Од њих сам много научила. Биле су добре, биле су толерантне на ову бесну аждају, каква сам ја била у младости, знате - истакла је глумица.

Фото: АТА имагес

 

- Кад сам родила децу тад сам видела Бога. Заиста сам га видела. Тад сам схватила да ништа не могу без њега. Све што сам покушала без њега сам промашила. За велике грехове сам крива, схватила сам, био је последњи моменат да почнем да се кајем, иначе ћу уништити и оно што ми је господ подарио на старање, своју децу - додала је Тања.

- Озбиљно сам се запитала шта све више дефинитивно и никад не смем, и шта исто тако дефинитивно морам. То је заиста преломни моменат био. Много сам лутала - закључила је Тања за "Телевизију српске дијаспоре".

БОНУС ВИДЕО: