Атрактивна плавуша, певачица Маја Николић је позната по бритком језику, а о својим најболнијим тачкама ретко говори у јавности. Тако је једном приликом испричала како је изгубила бебу у авиону: 

- Затекли сте ме питањем, ја не волим да причам о томе заиста јер ми је тешко кад год се сетим те ситуације. Не знам колико људи знају да сам ја изгубила бебу и да ми је тај период у животу био и те како лош . У том периоду пуно сам путовала, па сам изгубила бебу летећи Сан Диего – Београд -изјавила је певачица која је имала две реанимације. 

Фото: АТА имагес

 

- Једва сам остала жива, два пута сам умрла! Ја се тога ничега не сећам, два пута су ме оживљавали, апсолутно ничега се не сећам - открила је Маја.

Јавност је имала прилике да Мају види у ријалити програмима, а она је открила и због чега се за њих пријавила: 

- Не смем да причам о томе колики ми је био хонорар кад сам улазила у ријалити програме, забрањено је уговором, али могу да кажем да сам добила више него што је главна награда била у то време. Ја сам сваки пут улазила због новца. Ја сам самохрана мајка два сина, која сам одгајила без алиментације. Сваки пут сам ушла да бих њима обезбедила бољи живот и купила стан - изјавила је својевремено.

БОНУС ВИДЕО: