Турбулентна веза Анђела Ранковића и Аните Станојловић под будним око је јавности, а сви се питају шта ће се између њих дешавати након завршетка ријалитија.

Многи мисле да ће Анђело раскинути одмах по изласку, будући да не живе у истом граду, а и он ће бити презаузет због посла, а сада се појавио најновији снимак на ком је Ранковић открио Анити и открио своје планове.

 

 

Анђело има намеру да напусти Србију чим изађе из ријалитија, и то је рекао у Елити, а многи су ово протумачили као да једва чека да се одвоји од Станојловићеве.

Анита му је рекла да је то изводљиво једино ако раскине са њом, а коментари су се низали да она није ни свесна шта је чека након напуштања ријалитија.

Подсетимо, Анита и Анђело су под будним оком јавности и фанова ријалитија након што је она преварила своју супругу Јовану Томић Матору у Елити и упловила у односе са Ранковићем. Матора је поднела пре тога папире за развод брака, будући да је такође откривено и да се Станојловићева дописивала са другом девојком на дан њиховог венчања у Црној Гори.