Тара се недавно вратила на посао, а започела је и нови пројекат, односно, ријалити формат који прати њен и живот њене породице.

Симова редовно снима садржај за свој ријалити, где приказује свакодневне ствари и догађаје у којима учествују њени најближи, а последњим снимком који је јуче објавила је изазвала бројне коментаре. 

Како је открила, Тара се последњих месеци психички осећа лоше, пре свега због бројних обавеза које има око бебе, и мањка сна. Она је са гледаоцима поделила информације да је већ десетак дана болесна, те да је добила антибиотску терапију, а како је била преуморна од свега, одлучила је да после скоро две недеље изађе из куће.

Фото: ТВ Хајп принтскрин

 

Тара се снимала у дружењу са другарицом, и том приликом је открила због чега се психички не осећа добро. 

- Имала сам проблеме са зубима, у међувремену сам добила и бронхитис, који ми је пренео Николај. Мало сам се као орасположила данас, иначе сам била у акутној депресији данима, пролазим кроз неки мрачнији период, и то је ваљда овај што се каже "задњи издисај пред пролеће". Пун је месец... - приметила је Тара, а онда се другарица надовезала и "разјаснила" њено стање. 

Фото: ТВ Хајп принтскрин

 

- Синоћ је био баш пун месец, нико не спава - рекла је она. 

- А зато се ја свађам са Данилом... - додала је Тара.

Потом је Симова објаснила да често размишљама о женама и девојкама које су самохране мајке, те им пружила подршку, а ова размиљања су навела њене фанове да посумњају да је њен раскид са Данилом на помолу, по други пут. 

Ипак, Тара је снимак завршила у добром расположењу, а о раскиду нема ни говора, бар не за сада, осим што се на свог партнера пожалила да јој не помаже довољно око детета.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: