Наша прослављена тенисерка Јелена Јанковић отишла је у спортску пензију 2022. године. Од тада јој је фокус на приватном животу и љубави у којој ужива од када је упознала згодног доктора о којем је брујала Србија.

Када се сазнало за њену нову љубав, доктора Бранка Бараћа, сви су били одушевљени, а њихова љубавна прича пунила је ступце свих домаћих и регионалних медија.

Оно што је занимљиво јесте како су се њих двоје упознали, али и ко је био човек који је заслужан за то што су се укрстили њихови путеви.

Фото: Небојша Параушић

 

 

Јелена и Бранко су се упознали током пандемије корона вируса, а том упознавању је кумовао нико други до Новака Ђоковића. 

Јелена је правила паузу у тениској каријери, а онда се вратила на терен и учествовала је на "Адриа Тоур-у". Баш ту, на тениском терену, почиње њена бајковита љубавна прича.

 

 

Наша тенисерка је у тим данима била са Новаком што на терену што ван њега. Ноле је схватио да је позитиван на корону и обавестио је Јелену, која је одлучила да оде да се тестира.

На једној београдској клиници упознаје доктора за којег је веома брзо схватила да је оно што је тражила годинама. Њих двоје су ушли у везу и отпочела је романса о којој је касније, кад се сазнало, брујала Србија. 

Бранко и Јелена су у априлу 2021. године постали родитељи преслатке девојчице, која је променила њихов поглед на свет и учинила да постану најсрећнији људи на планети. 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: