После драме која је прекинула сам почетак дуела Алекса Зверева и Карлоса Алкараза тај меч на Индијан Велсу је ипак одигран! Рој пчела напао је шпанског тенисера, а онда су камере успеле да сниме и целу кошницу испод једног звучника. На крају је један од запослених успео да "одува" пчеле са једном машином, а са тенисом је могло да се настави. 

А ту, за разлику од дуела са пчелама, Карлос Алкараз није имао проблема Он је рутински савладао немачког тенисера 6:3, 6:1 и прошао у полуфинале где га чека Јаник Синер. Млади Италијан у успону је такође рутински добио свој меч против Јиржија Лехечке 6:3, 6:3 и наставио је да скупља АТП бодове у трци за прво место са Новаком Ђоковићем. 

Видели смо и једно домаће изненађење пошто је после велике борбе Томи Пол у три сета био бољи од некада другог рекета света Каспера Руда 6:2, 1:6, 6:3, а у последњем мечу дана Данил Медведев је након велике борбе успео да буде бољи од Холгера Рунеа 7:5, 6:4. Погледајте како је изгледао рој пчела на Индијан Велсу: 

 

 

Сада смо стигли до саме завршнице мастерса у Калифорнији, а бар на папиру Данил Медведев има лакши посао од својих ривала, Он ће играти са 17. рекетом света Холгером Рунеом, док Синер и Алкараз имају међусобни дуел. Остаје да се види и каква је ситуација са Новаком Ђоковићем који је у Индијан Велсу добио само један меч. 

Постоје најаве да би могао и да прескочи такмичење у Мајамију где је пријављен, али ништа од тих најава није званично. Погледајте и како је рој пчела отеран са терена: 

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".