Најбољи играч лиге завршио је меч против Мајамија са само 12 поена, 14 скокова и шест асистенција. Открили смо и зашто.

Пре утакмице је био у кафани! Наравно, мала шала, Србин је одиграо таман колико је било потребно да Нагетси упиши нови тријумф, а пре утакмице јесте био у кафани са другом из репрезентације и кошаркашем Мајамија Николом Јовићем, братом Немањом и пријатељима.

 


 
Појавила се фотографија, али и видео снимак, на друштвени мрежама. Српски центар је опет био у мајици са натписом "брате", у част недавно преминулог тренера Дејана Милојевића. Види се како наздравља са пријатељима како и доликује - ракијом.  После овог провода је изашао на паркет и са екипом растурио Мајами.

 

 

 

Што се утакмице тиче, најефикаснији је био Мајкл Портер јуниор са 25 поена, пратио га је Ерон Гордон са 16, а Џамал Мареј је додао 14. У пораженом тиму истакао се Бам Адебајо са 17 постигнутих поена, Џими Батлер је додао 15, Никола Јовић је за 16 минута на паркету убацио само три поена. Мајамију је ово био четврти пораз у низу, тренутно се налази на осмој позицији Источне конференције и како сада ствари стоје мораће да игра плеј-ин за место у доигравању ове сезоне.

Денвер, који већ недељама води велику битку за прво место на Западу лиге,  тренутно има скор 46-20, један одигран меч и једну победу више од Оклахоме (45-20). На трећем месту је Минесота са учинком 45 победа и 21 поразом.