Многе даме биле су разочаране када су пре око пола године сазанле да он има нову-стару девојку како су медији назвали Вању Богдановић. Њих двоје смо до само захваљујући друштвеним мрежама имали прилике да видимо заједно, а сада се и то променило.

 

Фото: Танјуг/АП

 

 

Популарни пар је овог пута усликан заједно на једном јавном догађају, кошаркашкој утакмици између Партизана и Олимпије која је пре неколико дана одржана у Милану.

Том приликом друштво му је правила лепа Вања, с којом је Влаховић био у вези, па раскидао, па се опет мирио. Он се труди да свој приватни живот сакрије од очију јавности, али не полази му то баш увек за руком. 

 

@dazn_it Hey @vlahovicdusan 👋🏻 Al Forum per Olimpia-Partizan c’è anche Dusan #Vlahovic 🤝 #DAZN ♬ suono originale - dazn_it

 

Све у свему, овај складни пар је, чини се, уозбиљио своју везу, будући да је ово први пут да Влаховић на неки јавни догађај дође у друштву своје девојке. 

 

Да подсетимо, Душан је недавно био у вези са бившом мис Италије, данас водитељком Каролином Страмаре. Медији су након раскида од италијанске лепотице спекулисали да је управо Вања била окидач за крај те везе.

Фото: Профимедиа

 

 

Да ли ће се и када он одлучити на неки корак даље у њиховој вези остаје нам да видимо, али оно што је неоспорно и што се и кроз фотографије може видети јесу њихови заљубљени погледи и емоције.

БОНУС ВИДЕО: