Живот Шерон Стоун био је поприлично буран, од оптужби да ју је деда се**суално злостављао у младости до бројних веза и чувене сцене из "Ниских страсти" која је запалила планету. 

Фото: Профимедиа

 

Једна од најпожељнијих глумица у Холивуду гостовала је у емисији водитеља Луја Теруа и изнела шокантну тврдњу да јој је продуцент филма "Сливер" у којем је глумила са Билијем Болдвином, тражио да "стварно има се*с с њим" у току снимања страствене сцене, како би све "изгедало уверљивије".

"Имао је оне веома ниске кауче у стилу седамдесетих, осамдесетих, па сам дословно седела на поду, а требало је да будем на сету", започела је своју исповест глумица, "Имао је ове куглице од млека у праху у отвореној кутији, и почеле су да падају и котрљају се по поду, док он шета по канцеларији са наочарима за сунце. Објашњавао ми је да је спавао са Авом Гарднер, те би ја стога требало да спавам са Билијем Болдвином. Јер, ако бих то учинила, боље би одиграо улогу, а Били је требао да се поправи у филму, јер је то био проблем", изјавила је Шерон.

 

 

Након њених тврдњи, огласио се и сам Били, брат глумца Алека Болдвина. Он је на "X"-у написао, да је Шерон и даље заљубљена у њега након што ју је давних дана одбио, те да зна много прљавих детаља из њеног живота.

 

 

"Не знам зашто Шерон Стоун не престаје да говори о мени након свих ових година? Је л још заљубљена у мене или је и даље повређена јер сам бежао од њеног удварања? Није ли она својој пријатељици Џенис Дикинсон рекла 'толико ће се заљубити у мене да ће му се завртети у глави? Имам толико узнемирујућих и настраних прича о њој, али ћутао сам. А могао бих и ја написати књигу о свему, то би могло бити забавно", написао је Били на Твитеру.