Композитор је, подсетимо, покренуо судски поступак против музичке звезде због наводног кршења ауторских права, а њен званичан Јутјуб канал је његовом пријавом, непосредно пред објављивање певачициних дуго очекиваних албума "Алфа" и "Омега", угашен.

Како је ЈК раније истакла на свом званичном Инстаграм профилу, "Фута Радуловић покушава уценом и преваром да се бесправно окористи о минули рад покојне Марине Туцаковић".

Фото: АТА имагес/Н. Фифић

 

 

Наиме, музичар се претходне ноћи укључио у један од популарних "спејсова" на друштвеној мрежи Икс, када је детаљније говорио о рату који последњих месеци дрма домаћу музичку сцену.

- С обзиром на то да сте Карлеуши угасили канал, занима ме зашто сте то урадили? Због Цеце? - упитао је Футу корисник Икса, Ла Бомба, који се представља као ватрени фан ексцентричне блондине.

- Какве везе има Цеца са Карлеушом? Ја сам "страјковао" Јеленин канал. Цеца нема везе са тим. Њих две се туже јер је ова њој рекла да је луда, па је ова после звала психијатра-вештака на суду, ово ти говорим из прве руке. Са Цецом снимам албум, а са овом другом (Јеленом) нећемо да се дружимо. А, реци ми, је л' ти волиш Карлеушу? Дај ми бар три разлога због којих је волиш - причао је Фута.

Фото: АТА имагес

 

 

- Постоји много разлога због којих је волим, а три најбитнија су зато што је доживела све и свашта, зато што је искрена и директна и зато што гази лоше људе. Да не причам о харизми и енергији и тако даље... - одговорио је Ла Бомба.

- Како си рекао, она искрена и директна?! Она је неискрена, пошто је лажов и крадљивац. Рецимо, ауторски крадљивац - рекао је Фута.

- Па, није, пошто је платила вашем сину - одбрусио је Ла Бомба.

- Чекај, ти хоћеш да кажеш да је она платила, шта? - поставио је питање композитор.

- Карлеуша је објавила поруке са вашим сином и била добра са њим. Зашто ваш син Цецу није пустио, и отерао је са гроба? - питао је Ла Бомба.

Фото: АТА имагес

 

 

- Није отерао никога са гроба. Ти ниси Цецин фан, сигурно? - рекао је Фута.

- Па, наравно да нисам - поручио је Ла Бомба.

- Зашто ниси када ова лепше пева од ове које урличе - провоцирао је Фута.

- Како можете да причате тако када је ваша жена писала текстове Јелени. Биле су пријатељице и давала јој је да се лечи, и тако даље.... - био је јасан Ла Бомба.

Фото: АТА имагес

 

 

- Моја жена је написала 4.000 текстова. Ја мислим да је требало да даје себи да се лечи. Ја мислим да она има Ф дијагнозу, што се каже шифру - рекао је Фута.

- Давала је новац вашој жени и ви сада тако причате. Увек је била добра са њом - закључио је Ла Бомба.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: