Она се опет огласила на истој друштвеној мрежи, па је открила мотиве изласка у јавност са овом причом, те се захвалила свима на подршци.

- Драги моји пријатељи, пратиоци и поштоваоци мога оца Милана Гутовића. Желим свима да вам се захвалим на великој подршци и помоћи коју сте ми указали. Мој мотив да са вама поделим мој проблем био је да добијем психолошку подршку од добронамерних стручних људи и како да заштитим своја законита наследна права. Много сте ми помогли, а искрено се надам да сам и ја помогла другим људима, да се и они у будућности не нађу у овако тешкој ситуацији. Још једанпут вам се свима од срца захваљујем! - навела је Ланетова ћерка из првог брака.

Гутовић није био само један од најплаћенијих глумаца, он је озбиљне своте новца зарадио и као водитељ. У тој улози опробао се два пута и за то је био богато награђен високим хонорарима. У питању је цифра од скоро 350.000 евра!

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Покојни глумац је на тадашњој телевизији Фокс имао свој вечерњи ток-шоу "Орално доба". Он се емитовао од новембра 2007. до јуна 2008. и то четири пута недељно у ударном термину. Како су медији тад писали, то је био најскупљи телевизијски шоу-програм који се емитовао у нашој земљи.

Ланетов хонорар је тад износио 2.000 евра по емисији, а како је месечно снимано и емитовано 16 емисија, то значи да је Гутовић имао месечну плату 32.000 евра. Кад се ова цифра помножи са осам месеци, колико се шоу емитовао, долази се до цифре од 256.000 евра.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Две године касније, крајем 2010, Милан је био део прве сезоне ријалити програма "Парови". Тамо се такође опробао као водитељ и "газда" виле, а такмичарима је задавао задатке. Поред њега, домаћица је била и Вања Костић, а они су после упознавања и заједничке вечере "одлазили" у Париз, а у "свом" дому су остављали госте, којима су преко видео-снимака слали задатке. За тај ангажман, Лане је добио хонорар од 50.000 евра, док је наградни фонд за ученике био пола милиона евра.

Подсетимо, поред Миланове непокретне и покретне имовине (куће на Умки и Кумодражу, викендице "контејнера" у Неузини, моторног чамца и четири аутомобила) предмет спора, које је покренула Ланетова ћерка Милица, су и приходи од ауторских права глумца, који некада иду и до 20.000 евра годишње.

Лане је одлично зарађивао, а на десетине хиљада евра донирао је црквама и манастирима.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: