Певачица је открила да ју је непосредно пред смрт супруг довезао на посао.

Снежана је препричала како је текао њихов последњи разговор, а како каже, уверена је да је Слободан предосетио своју смрт.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сурово је како је све испало. Довезао ме је до сале где је требало да певам, још памтим како је гледао за мном. Као да је знао шта ће се десити. Рекао је: ‘Јави се’ и више га нисам видела. Да ствар буде још суровија, и наша деца су у том тренутку била на некој свадби. Само вече пре трагедије из чиста мира ми је рекао да ако све иде редом, а требало би, он као старији треба први да оде с овог света, па да му ја обећам да нећу престати да певам. Сутра увече га није било.Сигурна сам да је предосетио шта ће се десити. Деца су ми тада толико помогла да мислим да тога нису ни свесни. Колико су у стању да нам живот завију у страх и константну бригу, толико нам кроз љубав пруже снагу у тренуцима највеће слабости, рекла је својевремено Снежана за Еспресо.

Фото: АТА имагес

 

 

Побегла од куће да би се удала за њега

Снежана је открила да је била малолетна када је заволела свог супруга, те да је побегла како би била са њим.

- Била сам малолетна, па сам морала да сачекам да напуним 18 година. Почели смо да се забављамо 23. фебруара, на Слобин рођендан, 6. јуна сам напунила 18 година, а већ 11. побегла за њега. Моји родитељи су били разочарани у мене, али и ја у њих. Ипак, то је брзо превазиђено и нас двоје смо се венчали у децембру 1977. године. То није значило да смо радили заједно, са многим другим колегама радио је више, али није био љубоморан, имао је поверења и здрав разум. Јер ако жена хоће, отићи ће, а уз то, ја сам неко ко не воли ланце. Додуше, једном смо после 11 година брака имали кризу и неспоразуме које смо превазишли разговорима. Није била у питању прељуба, али љубав је победила, јер само она може да одржи породичну заједницу. У супротном, не вреде ни милиони, нарочито ако се бавите естрадом, поготово данас, рекла је она тада.

БОНУС ВИДЕО: