Неке жене су рођене за брак, а неке беже бурме беже...

Иако се некако и одлуче да се заветују на вечну љубав, њиховим партнерима неће бити лако.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Импулсивне, јер досаду не подносе. Ако имају осећај да су „запеле“ у колотечини, одмах ће нешто предузети. Ако желите да ожените жену Водолију, морате да пазите да ваша веза не стагнира или ће вас она одмах оставити. Осим тога, жене Водолије су врло паметне и желе да им партнер парира. Дакле, ако можете да држите корак с њиховим узбуђењем и интелигенцијом, Водолије су прави избор за вас.

Близанци

Жене Близанци су лукаве. У једном тренутку ће бити најбоља супруга коју можете пожелети, с речима пуним љубави и брижним делима, а у следећем ће се потпуно предомислити, у делићу секунде. Ако се желите да се ожените женом у знаку Близанца, морате знати да постоје две њене стране с којима ћете морати да живите. Лако је живети с приврженом и љубавном страном, али шта када друга страна дође на ред?

Девица

Девице су организоване и мисле да тачно знају што је погрешно, а што исправно. Да бисте могли да живите са женом Девицом, мораћете да прихватите чињеницу да ће све бити по њеном.

Стрелац

Ако желите да будете збуњени целог живота, ожените жену Стрелца. Ове жене су врло страствене и не могу дуго да остану на једном месту, јер не подносе досаду или стагнацију. Чим осете да их спутавају, побећи ће и никада се више неће вратити. Прихватите их онаквима какве јесу и никада не покушавајте да их укротите јер вам то неће поћи за руком. Жене Стрелчеви желе слободу више од обавеза и то нико не може променити.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: