Иван је данас успешан продуцент, а о његовом животу се мало тога зна будући да не воли да интиму дели са јавношћу. Ипак, неки детаљи нису могли да се сакрију, а један од њих је и тај да он љуби познату глумицу.

 
 

Фото: АТА имагес

 

 

Иван је већ радио на неколико великих пројеката као што су "Нечиста крв" и серија "Јутро ће променити све", али није само он добро познат јавности. Његова супруга је такође врло добро познато име у филмској индустрији. У питању је глумица Милена Живановић. 

Милену смо имали прилике да гледамо у великом броју фимских и серијских остварења, а поносна је што може да каже да успешно балансира између породичних и пословних обавеза будући да је мајка шестогодишњег дечака. 

Осим на филму, Милену смо могли да видимо и на даскама које живот значе, будучи да је стална чланица Позоришта на Теразијама. Њих двоје су савршен тандем и увек једно другом највећа подршка, како у послу тако и у животу.

 

 

Труде се да свог сина Тадију васпитавају најбоље што умеју. 

Мики Крстовић и његова дугогодишња супруга Иванка пронашли су свој мир далеко од очију јавности, на обали Дунава, 230 км од главног града.

– Шалим се па кажем да је мени викендица у Београду. Моја девојка Иванка, односно моја супруга и ја, живимо 230 километара одавде. На Дунаву. Тамо је толико дивно да се то речима на може описати. То је национални парк. Купили смо земљу и све саградили. Мислио сам у једном тренутку да ћу се потпуно тамо преселити и да ћу се професионално бавити риболовом, али сада мислим да би то била погрешна одлука. Било би ми досадно. Отишао бих у аутизам. Мени је бог дао дар и ја сам дужан да га делим и да му тако за тај дар вратим – казао је глумац.

 

 

Иако у природи ужива, радује се сваки пут и када долази у Београд.

– Дођем увек дан пред представу и много се радујем. Што ћу играти у позоришту, видети се са пријатељима. Али, радујем се и када се враћам натраг. Београд није исти град у односу на онај који ја познајем. Живимо у хаотичном времену – казао је познати глумац на К1.

БОНУС ВИДЕО: