Када су на свој брак ставили тачку, Жика Јакшић и Дајана Пауновић остали су у одличним односима како би заједничким снагама одгајали сина Душана.

 Жика се после развода заљубио у лепу правницу, а дечко Дајане Пауновић за јавност је можда остао мистерија, али иако његов идентитет није открила, о њему је са пуно љубави говорила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Човек који ми је дотакао душу више је него снажан, храбар и паметан. Љубав с њим могу да опишем као удар грома, а та емоција одсликава сваки дан мог живота. Нисам изгубила веру у брак, тачније, нисам изгубила веру у љубав, рекла је у интервјуу за "Story", одбивши да открије идентитет свог емотивног партнера.

Ипак, ко је дечко Дајане Пауновић од почетка је знао њен бивши муж, а своје мишљење о њиховој вези није крио.

Фото: АТА имагес

 

 

- Дајана је млада и успешна жена која има сва права овог света да буде вољена, да ужива и да буде срећна. Нас двоје смо у одличним односима. Признаћу вам да ја знам за њену везу од самог почетка, али умем да чувам тајну, рекао је за „deToxic” својевремено па додао:

- Тако да нити коментаришем нешто нити је одајем. А што се тиче мог љубавног живота, рећи ћу само да нисам сам и да нисам усамљен, тренутно ми је веома добро, био је искрен тада Жика, који је већ више од две године у срећној вези.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: