Алекс је ушла у девети месец, а након што су се појавиле гласине да ће победница "Задруге" морати да се породи путем царског реза, огласио се и Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Молим све бивше учеснике, како "Елите" тако и "Задруге", као и све инфлуенсере, јутјубере, да не преносе дезинформације. То су осетљиве ствари, немојте се играти са тим, молим вас - навео је Филип и открио како се осећа мајка његовог детета.

Foto: Printscreen

 

- Није истина да се породила, да је заказала хитан царски рез... Александра је заиста добро. Као и свака трудноћа, има неке одређене компликације и прегледе, али је у суштини добро. Добили смо тачан термин, то ће бити 10. или 11. априла, можда који дан пре или после тога, то се не зна, Бог само зна. Са дететом је све у реду. Она је у деветом месецу. Носи се са трудноћом јако добро и храбро. Биће све у најбољем реду - рекао је Цар пре неколико дана, који не крије да једва чека да наследницу узме у руке.

- Сазнаћете или преко слика на мом профилу, са славља... Једноставно, знаћете из прве руке - рекао је Цар у својој емисији на ТикТоку и тиме завршио о Александри.