Миланова ћерка Милица јавно је објавила снимак на друштвеним мрежама да су она и њена сестра преварене када је реч о очевом наследству. Наводо је медицинска сестра увела двојицу мушкараца који су били сведоци усменог завештања: 

Сада су комшије дале своје мишљење о целом случају и откриле какав је био Милан:

- Нисам га познавао лично, виђао сам га у пролазу. Возио је неки војни камион и по томе је био препознатљив у крају. Питао сам једном приликом његове прве комшије какав је човек јер ме је интересовало и нико никада није имао примедбу на њега. Живео је овде са синовима, они су ваљда и даље ту. Раније сам их виђао на неким моторима, а сада не знам ни да ли бих их препознао, дуго их нисам срео. Сећам се и његове жене, живели су овде заједно, а ћерке никада нисам видео, нисам ни знао да их има, сада то први пут чујем- тврди један комшија.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Други комшија је додао да се деце саћа кад си била мала:

- Знао сам Ланета, био је јако добар човек. Није много причао, али је био поштен. Деце се сећам када су била мала, увек су ми се културно јављали: "Здраво, комшија". Нисам их дуго срео, али недавно сам видео једну глумицу да им је дошла у госте. Не знам како се зове, али дошла је у неком бесном џипу. Чуо сам за те приче да није био у добрим односима са ћеркама, али то је лаж. Он само са овом другом женом није био добар у последње време.

- Био је баш позитиван лик, таквог га памтим. Бавио се мало и механиком, то је оно што знам о њему. Децу му нисам много виђао, али испратио сам тренутна дешавања и верујем његовој ћерки. Нема смисла да такав човек са таквом каријером уради нешто толико погрешно. Неко је желео да му напакости и зато су и довели до овога да његова ћерка мора јавно да се жали, додао је.

Фото: Јутјуб принтскрин/Vodič za roditelje

 

Једна комшиница је рекла да ћерке нису биле: 

- Ја радим у школи у који су ишли његови синови. Ћерке нису биле овде. Виђала сам га кад дође у школу по децу и био је сав никакав, много чудан човек. Нисам га лично познавала и не знам много тога о њему, али баш је одавао лош утисак.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: