Milanova ćerka Milica javno je objavila snimak na društvenim mrežama da su ona i njena sestra prevarene kada je reč o očevom nasledstvu. Navodo je medicinska sestra uvela dvojicu muškaraca koji su bili svedoci usmenog zaveštanja: 

Sada su komšije dale svoje mišljenje o celom slučaju i otkrile kakav je bio Milan:

- Nisam ga poznavao lično, viđao sam ga u prolazu. Vozio je neki vojni kamion i po tome je bio prepoznatljiv u kraju. Pitao sam jednom prilikom njegove prve komšije kakav je čovek jer me je interesovalo i niko nikada nije imao primedbu na njega. Živeo je ovde sa sinovima, oni su valjda i dalje tu. Ranije sam ih viđao na nekim motorima, a sada ne znam ni da li bih ih prepoznao, dugo ih nisam sreo. Sećam se i njegove žene, živeli su ovde zajedno, a ćerke nikada nisam video, nisam ni znao da ih ima, sada to prvi put čujem- tvrdi jedan komšija.

Foto: Milutin Labudović

 

Drugi komšija je dodao da se dece saća kad si bila mala:

- Znao sam Laneta, bio je jako dobar čovek. Nije mnogo pričao, ali je bio pošten. Dece se sećam kada su bila mala, uvek su mi se kulturno javljali: "Zdravo, komšija". Nisam ih dugo sreo, ali nedavno sam video jednu glumicu da im je došla u goste. Ne znam kako se zove, ali došla je u nekom besnom džipu. Čuo sam za te priče da nije bio u dobrim odnosima sa ćerkama, ali to je laž. On samo sa ovom drugom ženom nije bio dobar u poslednje vreme.

- Bio je baš pozitivan lik, takvog ga pamtim. Bavio se malo i mehanikom, to je ono što znam o njemu. Decu mu nisam mnogo viđao, ali ispratio sam trenutna dešavanja i verujem njegovoj ćerki. Nema smisla da takav čovek sa takvom karijerom uradi nešto toliko pogrešno. Neko je želeo da mu napakosti i zato su i doveli do ovoga da njegova ćerka mora javno da se žali, dodao je.

Foto: Jutjub printskrin/Vodič za roditelje

 

Jedna komšinica je rekla da ćerke nisu bile: 

- Ja radim u školi u koji su išli njegovi sinovi. Ćerke nisu bile ovde. Viđala sam ga kad dođe u školu po decu i bio je sav nikakav, mnogo čudan čovek. Nisam ga lično poznavala i ne znam mnogo toga o njemu, ali baš je odavao loš utisak.

(Blic)

BONUS VIDEO: