Јавности се обратила певачева најстарија ћерка Милица Гутовић са тврдњама да је искључена из очеве заоставштине, као и њена сестра. Она тврди да су на самртној постељи код њеног оца на Војномедицинксој академији била два човека који су наводно били сведоци усменог завештања. Сведок је наводно и медицинска сестра која је тада радила и која је другу двојицу увела. 

Милица се у току јучерашњег дана обратила речима да она такође брани углед свог оца: 

 

 

 

- Тиме што браним своја наследна права, ја уједно браним и углед оца, коме инпутирају да је нехумано лишио своје ћерке наслеђа. На тај начин га представљају у врло ружном светлу, што уопште не одговара истини. Мој отац је био врло племенит човек. Одлука сваког новинара је да ли ће стати на страну жртве манипулације или превараната. Ја од своје 20. године живим врло самостално, али сам у редовној комуникацији увек била са својим родитељима. Како са мојом мајком тако и са оцем. Подсећам још једном да за све што сам саопштила пријатељима постоје егзактни документи који су поднети надлежним органима - написала је на Фејсбуку Милица Гутовић, професорка балета.

Поводом овог случаја огласио се и Ланетов велики пријатељ, Воја Брајовић: 

- Чудна ми је цела да прича, али, искрено, не бих да причам на ту тему. Тачно је да смо Лане и ја били блиски, али не иде да се мешам у нешто што се мене не тиче. Свакако сам испратио шта се дешава. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: