Како је Мирка објаснила, она је свом супругу обећала да неће сачекати да прође још 14 година како би направили свадбу.

- Ја крива, Вујадин је ту једноставнији и што се њега тиче, свадба може већ да буде сутра. Он би са два три позива организовао све, док ја размишљам о боји салвета и тако неким стварима. Али како сам старија, некако схватам да је мање ипак више и да је најбитније каква ће бити атмосфера, рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

 

- Битно ми је су нам сви битни људи ту, да се лепо проведемо и да направимо лепе успомене. То је оно што не може нико да нам одузме и то ће једног дана када остаримо да нам греје срце и душу. Пошто сам ја компикованија, обећала сам Вујадину да ће свадбе бити, сада само да видмо које године. Надам се да неће проћи још 14 година, закључила је она.

Подсетимо, својевремено су домаћи медији ухватили Вујадина у ноћном проводу где је био приснији са непознатом женском особом, а Мирка му је то опростила.

Фото: Н. Парушић

 

 

- Он јесте био на фотографијама, то је чињеница, али морао је да вежба. То је тема о којој нисам желела да говорим за медије јер су медији седма сила, а са силом се не треба пуно шалити и имати неки сукоб. Они су мало напали нас, били смо им интересантни, свашта су писали. Он јесте био на фотографијама, али шта сад, Боже мој ...вежбало се", рекла је Мирка - рекла је Мирка у емисији "Амиџи шоу" и додала да је није погодила фотографија на којој Вујадин са непознатом девојком у проводу.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: