Милановић је једном приликом проговорио о болној теми и истакао да је имао веома срећан брак, док их смрт није раставила.

- Нисам очекивао да ће се мој живот овако одвијати. Имао сам изузетно срећан брак. Остао сам сам са двоје деце јер је Наташа умрла од рака. У овом тренутку не могу да кажем ништа смислено. Да ли себе можете да замислите у ситуацији када вам умре стуб свега? Ту је рупа, ту је рана. Није зацелило. Једва долазим себи. Још не знам где сам. Једва заспим или не заспим уопште. Није лако. Пробудим се ујутру, али још се осећам као зомби. Као да ово није мој живот - рекао је својевремено Игор.

Фото: Н.Параушић

 

 

Он је остао сам са две ћерке, а онда се емотивно зближио са Иваном Ђаконовић, професорком италијанског језика и некада блиском пријатељицом његове покојне жене, а она му је вратила веру у живот.

Фото: Н.Параушић

 

 

- Са Наташом сам имао диван однос, пун љубави и поштовања, потпуно искрен. Мислио сам да сам нашао сапутника и партнера за цео живот. Тешко сам поднео њену смрт. Био сам бесан, гневан, љут на цео свет. Опрости Боже, и на тебе. Али, живот је диван и његов поклон може да буде велики, а мени је Бог дао најлепши, моју Ивану. Она је постала моја партнерка из једног специфичног угла, будући да је била пријатељица моје покојне супруге. Тај пут је чудан, али добио сам прилику да живим са оваквом особом, и то је привилегија - рекао је он својевремено у интервјуу за "Глорију".

Фото: Н.Параушић

 

 

- Поред себе имам особу која цео дан проводи у бризи о ближњима. А то нисмо само деца и ја, већ и њене колеге из једне и друге школе где предаје, као и ученици којима викендом држи часове тениса, продавачице на пијаци, радници који раде преко пута наше зграде и немају никакве везе са нама, али то не значи да им она неће однети питу и јогурт да се освеже, или пиво. И онда они остану затечени. То је дивно - рекао је тада он.

БОНУС ВИДЕО: