Она је сада са својим фановима поделила видео са тог путовања и показала како је све изгледало и кроз шта је све пролазила.

- Немам објашњење за то како смо овде завршили, значи буквално немам објашњење. Стали смо на пумпу и перемо кола на четке, колико већ минута? Ми смо ово прање од седамнаест минута платили шест евра – почела је Марија.

Након мале нервозе, пут је настављен у најбољем реду, а певачица чим је стигла, показала је шта ће следеће да ради, алудирајући да јој се ненормално гледају серије.

Фото: АТА имагес

 

- Стигли смо у Загреб, сада ћу мало да клопам, а онда ћу на Нетфликсу да гледам неку серију, али нећу лагане серије, него да гледам док ми очи не испадну. Не знам колико за то сада имам времена, али Боже мој – испричала је, па снимила храну коју једе, објашњавајући колико ужива у датом тренутку:

- Овако буквално изгледа рај. Живота ми, ја овај тренутак сада не бих мењала ни за шта на овом свету буквално. Настављам да једем, видимо се сутра у дану број два из Загреба.

Певачица се огласила и током другог дана и поново је изразила нервозу када је схватила да су ципеле које планира за концерт изузетно неудобне.

- Ишла сам до Арене, тамо је све океј, али тренутно имамо један мали микро нервни слом. Зато што обућа за коју сам мислила да ће ми бити удобна, више није удобна, или никад није ни била, а ми смо се понадали да ће бити. Углавном, проблем су ове ципеле. Ништа компликованије, теже, неудобније нисам носила у свом животу. Тако да, ако паднем, немојте да се смејете – истакла је она.

БОНУС ВИДЕО: