Биљана Јевтић и Александар Аца Илић за један од најскладнијих естрадних парова, али није све увек бајно и сјајно и њиховом три деценије дугом браку.

- Е, колико пута сам га избацила из куће... Не буквално избацила, већ је и сам изашао када ме тако изнервира. Једноставно, не слажемо се у неким размишљањима и одлукама, па му на леп начин често кажем: "Иди мало са друштвом", да он то не осети и да га не повреди, али желим некад да будем и мало сама - признаје Биљана једном приликом.

- Ви мени уопште не делујете као таква жена, која ће да избаци мушкарца из куће - рекла је водитељка.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми се јако добро знамо. Ми смо 35 година у браку, толико добро се познајемо. Партнери би пре свега требало да се добро познају, да би знали како да реагују у неком тренутку. Ја њему не морам ништа да кажем, ни он мени, у погледу он види да ли је мени нешто океј или није, ако није, онда се повлачи - открила је Биљана раније у емисији "Магазин Ин".

Подсетимо, Биљана је Александра чекала скоро годину дана да се врати из војске, а ни сама не зна како јој је пошло за руком да то издржи а да се љубав не угаси.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сећам се да смо седели на првом седишту у комбију и да смо стално размењивали нежности. Мало смо се свађали и били љубоморни једно на друго, али све те ситне чарке данас су иза нас. Заправо, прави тест наше љубави био је када сам десет месеци чекала Александра да се врати из војске. Не знам како сам издржала, али сам тада схватила да се у животу све може, само ако је жеља довољно велика - казала је Биљана једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, за њихов брак заслужан је Стјепан Радовановић који је одлучио да направи турнеју, на којој се овај музички пар и зближио. Певач је открио да се догодила љубав на први поглед.

- То је била љубав на први поглед. Сећам се да је била у друштву покојне Радмиле Тодоровић када сам је први пут приметио - испричао је Аца својевремено.

БОНУС ВИДЕО: