Ситуацију је глумица већ описала у својим мемоарима пре три године, али сада је открила да је реч о продуценту Роберту Евансу.

Како би у филму "Silver" из 1993. уверљивије изгледали, Еванс је присилио Шерон да спава с Билијем, братом Алека Болдвина.

Еванс, који је умро 2019., такође је био продуцент филмова "Chintown" и "The Cotton Club" те је водио продукцију у Парамоунту за "The Godfather", "The Italian Job", "True Grit" i "The Great Gatsby".

Фото: Профимедиа

 

- Позвао ме у своју канцеларију. Трчао је по својој канцеларији са сунчаним наочарама и објашњавао ми да је он спавао с Авом Гарднер и да бих ја требало да спавам са Билијем Болдвином, јер ако спавам са њим, он ће бити бољи. А требало је да будемо бољи у филму... Кад бих се посексала с њим, то би спасило филм..." - описивала је глумица која је за исту улогу предложила Мајкла Дагласа.

- Нисам морала да спавам са Мајклом Дагласом. Мајкл је могао да дође на посао, добије упутства, увежба их и изведе - додала је.

"Силвер" јер зарадио 280 милиона долара на благајнама, иако је био испод очекивања, а Били је направио филмску каријеру.

БОНУС ВИДЕО: