Situaciju je glumica već opisala u svojim memoarima pre tri godine, ali sada je otkrila da je reč o producentu Robertu Evansu.

Kako bi u filmu "Silver" iz 1993. uverljivije izgledali, Evans je prisilio Šeron da spava s Bilijem, bratom Aleka Boldvina.

Evans, koji je umro 2019., takođe je bio producent filmova "Chintown" i "The Cotton Club" te je vodio produkciju u Paramountu za "The Godfather", "The Italian Job", "True Grit" i "The Great Gatsby".

Foto: Profimedia

 

- Pozvao me u svoju kancelariju. Trčao je po svojoj kancelariji sa sunčanim naočarama i objašnjavao mi da je on spavao s Avom Gardner i da bih ja trebalo da spavam sa Bilijem Boldvinom, jer ako spavam sa njim, on će biti bolji. A trebalo je da budemo bolji u filmu... Kad bih se poseksala s njim, to bi spasilo film..." - opisivala je glumica koja je za istu ulogu predložila Majkla Daglasa.

- Nisam morala da spavam sa Majklom Daglasom. Majkl je mogao da dođe na posao, dobije uputstva, uvežba ih i izvede - dodala je.

"Silver" jer zaradio 280 miliona dolara na blagajnama, iako je bio ispod očekivanja, a Bili je napravio filmsku karijeru.

BONUS VIDEO: