Јована је открила да Мину сматра чланом породице, али да са њом не може имати другарски однос.

Фото: АТА имагес

 

- Ја њој не могу да будем другарица, не могу да јој будем ни мама. Ја могу да јој будем пријатељ и неко ко ће, шта год да јој треба, увек бити ту. Људи страшно мешају улоге. Мислим да Мина има дивне родитеље, дивну маму и дивног тату - рекла је својевремено Јована, и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/минајокссимовиц

 

- Мина је члан наше породице. Она је ту са нама. Као што има топлину у кући своје мајке, има је и у нашем дому. Знам да људи траже сензацију, али овде је нема.

Мина Јоксимовић има 28 година и стекла је диплому на Музичкој академији где је потом уписала и мастер-студије.

Подсетимо, Јована је недавно дала велики интервју за медије где је открила да не воли да све детаље приватног живота објављује на друштвеним мрежама.

- Ја морам да вам кажем да ја нисам неко ко на друштвеним мрежама поставља да ли сам сада код козметичара, или сам мало пре тренирала немам ту врсту интеракцију са људима који ме прате. Нашла сам неки свој баланс, мало посао, мало приватно и то је нешто што мени прија и можда могу да кажем да нисам неко ко се најбоље снашао на тим друштвеним мрежама. Ја не кријем ништа из свог живота и није да не качим због тога, ја сам јавна личност и то сам сама бирала, али ја се не осећам пријатно. У последње време сам почела да размишљам о томе да шта год ме интересује ја потражим на друштвеним мрежама и гледам шта други људи раде, и онда је у том смислу ваше питање потпуно логично.

Блиц / Курир