Како је најављено, пре подне ће бити периода сунчаног времена, док ће падавине бити чешће у брдско-планинским пределима.

На северу земље ће бити ређа појава, а очекују се у послепоневним и вечерњим сатима.

"Слаб и умерен ветар ће дувати на северу, западу и у планинским пределима повредемо јак, западни и југозападни, у току дана и северозападни", најављено је.

Најнижа температура биће од четири до девет степени, а највиша од 11 до 17 степени Целзијуса.

У Београду промењиво облачно

У Београду ће бити променљиво облачно и суво са периодима сунчаног времена уз слаб и умерен западни и северозападни ветар.

Најнижа температура ће се кретати од шест до осаммстепени, највиша око 15 степени.
Упаљен метеоаларм
У источној и југоисточној Србији, као и на простору Косова и Метохије данас је на снази жути метео аларм због грмљавине и кише.

У среду очекује се претежно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар умерен, повремено и јак северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 5 до 8, највиша од 12 до 16 степени.

У четвртак се очекује Претежно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од 4 до 8, највиша од 11 до 14 степени.

У петак се очекује променљиво облачно и топлије. У већини крајева биће суво, а слабе краткотрајне падавине очекују се тек понегде у брдско-планинским пределима јужне и источне Србије. Ветар слаб северозападни, увече у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 3 до 7, највиша од 14 до 18 степени.

БОНУС ВИДЕО: