Бресквица је највише поена добила од гласова публике, чак 45.160 смс гласова, а Теја Дора је одушевила својим умећем чланове жирија. Сада је у емисији "Хит Твит", Ивица Дачић коментарисао целокупну ситуацију на такмичењу. 

- Нисам гледао, супруга ми је показала. Кад гледам песме, могу да имам и ја своје симпатије. Била је и трећа добра композиција ту, додао бих. А како да коментаришем то у светлу политизације целе ове приче... Није ми јасно за шта опозиција сада оптужује власт, за коју певачицу? За једну или за другу? Кажу да је власт била за Бресквицу, а онда сам негде прочитао да је власт фаворизовала Теyа Дору - навео је Ивица Дачић па додао:

Фото: Н. Скендерија

 

- Хоћу да кажем да је и мени можда ова песма била лепша... - навео је политичар, а онда је водитељка поставила потпитање.

- Ова? Која тачно? - упитала је водитељка "Хит твита".

- Једна од ове две... Али пријавићу се следеће године са својом песмом - рекао је Ивица Дачић кроз смех, а потом истакао да се само шали.

- Шалим се мало, немојте да мислите да је озбиљно - навео је политичар, који је ипак одлучио да не одабере једну од ове две стране.

Подсећања ради, политичар важи за некога ко обожава да пева. У сећању народа је остало извођење песме "Миљацка" од Халида Бешлића. 

БОНУС ВИДЕО: