Док се спрема за турнире, труди се да спаја лепо са корисним, а јуче је учествовао и на једном егзибиционом мечу где је играо у дублу са – Шарлиз Терон!

Славна холивудска глумица одмах се похвалила на Инстаграму да јој је на терену друштво правио, како је написала испод фотографија, „један и једини“ Ђоковић, а на фотографијама видимо да су се и сјајно забавили.

Фото: Профимедиа

 

 

Управо је згодна оскаровка била домаћица јубиларног 20. догађаја „Десерт Смасх“ у Ла Квинти, ризорт-насељу на југу Калифорније.

Налази се недалеко од Индијан Велса, где Новак управо наступа на престижном турниру, први пут после паузе од пет година.

Шарлиз је открила и да је тенис једна од њене две омиљене ствари. Друга је ЦТАОП, Цхарлизе Тхерон Африца Оутреацх Пројецт, хуманитарна организација коју је основала пре две деценије и којој је и отишао приход са овог посебног меча.

Фото: Профимедиа

 

 

Новак се радо одазвао позиву лепе глумице која је, очигледно, његов велики фан, а и више пута га је бодрила из публике на великим такмичењима. Пошто су дубл играли заједно, после добијених поена славили су и грлили се, као што је, јелте, и ред.

Ако је и Јелена била ту, верујемо да јој није било свеједно после тих призора. А Нолету су сигурно многи завидели, ипак му је друштво на мечу правила једна од најлепших жена свих времена.

БОНУС ВИДЕО: