Тијана Вучетић је улогом Петројке у серији "Село гори, а баба се чешља" привукла велику пажњу широког аудиторијума.

Лепа глумица је открила свима да је преживела насиље од стране свог партнера, а након тога је ушла и у ријалити "Фарма" након чега је и покренула захтев за развод брака.

Она је је 2012. године боравила с дететом у Сигурној кући, а како је и сама говорила, 3 године је трпела прави пакао, а њен партнер је често био пијан и насилан, поготово у периоду када је била трудна.

- Након мог изласка с Фарме покренула сам захтев за развод брака. Немам снаге више да трпим физичко и психичко насиље. Ако због неког завршите с малим дететом у Сигурној кући, тај свакако више није вредан ни труда ни опраштања. Сад је крај, три године сам пролазила кроз пакао. Кад је пијан долазио кући, тукао ме је и малтретирао. Добијала сам тешке батине. Док сам била трудна, био је изузетно лош према мени. И тад ме је тукао, шутирао... Мука ми је кад помислим на све то. Иако су ми сви говорили да га напустим кад је први пут дигао руку на мене, нисам имала храбрости јер сам се плашила да ми не науди, а и много сам га волела - испричала је Тијана својевремено за медије.

Глумица је данас знатно смршала, а бави се и сликањем.

БОНУС ВИДЕО: