Љиљана већ годинама води судски спор са Драганом ради тога да призна очинство. Успела је пре неколико година да докаже да је Ина његова ћерка. Певач је био дужан да исплати остатак алиментација. 

 Због камата тај дуг је дошао до цифре од 100.000 евра због чега се Којић жалио суду, писали су медији.

 

Без обзира на то што је суд утврдио очинство, певач није желео да упозна ћерку: 

- Нико га никада није терао да се тако понаша, а сада и да хоће, Ина цени себе и за њега је код ње касно. Рекла је да би дошла на његов позив само ако је он на самрти, па да не испадне толико сурова. Надам се да се не труди да му опростимо, јер стварно смо га избрисале и супер нам је и било и биће без њега... Само мало облака за рођендане и Нове Године али то брзо прође - изјавила је својевремено за "Блиц".

Ина је у фебруару напунила 25 година, а многи сматрају да је пример ћерке коју би сваки родитељ пожелео да има и на коју би се поносио. 

Инина мајка Љиљана је једном приликом писала на свом фејсбук профилу о ћеркином односу са оцем: 

- Мој херој, неће очево презиме ни прљаву славу, неће очево богатство, поносна и храбра девојка која је издржала тоне неправди, збацила их са својих леђа и наставља даље - написала је Љиљана уз фотографију својевремено.

Ина није нарочито активна на друштвеним мрежама, међутим познато је да студира Психологију на факултету за Медије у комуникације.

БОНУС ВИДЕО: