Крис Гаврић делила је кадар са Олгом Одановић и Маријом Вицковић.

Глумица је захваљујући улози у серији "Радио Милева" отворила многа врата. Истакла је да ниједну колегиницу не доживљава као конкуренцију. 

- Никога не доживљавам као конкуренцију, толико смо различити. Можда сутра траже девојку која је потпуно другачији карактер приватно од мене и наравно да ће узети другу... Само по физичком изгледу смо различите, а тек по ономе унутра што је у нама. Нема исте особе, сви смо јединке. Када видим да неко нешто добро ради, уживам у томе, на онај искрен начин: “Вау, хоћу и ја овако. Свиђа ми се ово”. То је скупљање заната.

Велики ослонац у животу јој је била мајка која ју је сама одгајала: 

- Мама је мој најбољи пријатељ, моје све на свету, особа без које не бих била то што јесам. Научила ме је свему. Радила је на свим мојим моралним начелима, направила је од мене једну свесну девојку и јако сам јој захвална на томе. Она је моја јако велика инспирација управо јер је и самохрана мајка. Све самохране мајке су моја инспирација - објаснила је Крис

Глумица је причала о самом упису на академију, успела је да положи после шестог пута: 

- Често сам причала да сам глуму уписала из шестог пута, да ли би било ко гурао дете на то. Дала је све за мене, трудила се и максимално одрицала за све што сам желела. Нисам била разбојник, па да није могла да ме подржи. Од првог тренутка је била уз мене када сам изабрала глуму - закључила је млада глумица, која у поменутој серији игра унуку Олге Одановић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: