Kris Gavrić delila je kadar sa Olgom Odanović i Marijom Vicković.

Glumica je zahvaljujući ulozi u seriji "Radio Mileva" otvorila mnoga vrata. Istakla je da nijednu koleginicu ne doživljava kao konkurenciju. 

- Nikoga ne doživljavam kao konkurenciju, toliko smo različiti. Možda sutra traže devojku koja je potpuno drugačiji karakter privatno od mene i naravno da će uzeti drugu... Samo po fizičkom izgledu smo različite, a tek po onome unutra što je u nama. Nema iste osobe, svi smo jedinke. Kada vidim da neko nešto dobro radi, uživam u tome, na onaj iskren način: “Vau, hoću i ja ovako. Sviđa mi se ovo”. To je skupljanje zanata.

Veliki oslonac u životu joj je bila majka koja ju je sama odgajala: 

- Mama je moj najbolji prijatelj, moje sve na svetu, osoba bez koje ne bih bila to što jesam. Naučila me je svemu. Radila je na svim mojim moralnim načelima, napravila je od mene jednu svesnu devojku i jako sam joj zahvalna na tome. Ona je moja jako velika inspiracija upravo jer je i samohrana majka. Sve samohrane majke su moja inspiracija - objasnila je Kris

Glumica je pričala o samom upisu na akademiju, uspela je da položi posle šestog puta: 

- Često sam pričala da sam glumu upisala iz šestog puta, da li bi bilo ko gurao dete na to. Dala je sve za mene, trudila se i maksimalno odricala za sve što sam želela. Nisam bila razbojnik, pa da nije mogla da me podrži. Od prvog trenutka je bila uz mene kada sam izabrala glumu - zaključila je mlada glumica, koja u pomenutoj seriji igra unuku Olge Odanović.

(Blic)

BONUS VIDEO: